KILPAILUN SÄÄNNÖT

Tämä arvonta on A-Studio parturi-kampaamo Oy:n järjestämä, Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin, sama arvonta on käynnissä myös Instagramin puolella.

Voittaja arvotaan kaikkien Facebookissa ja/tai Instagramissa kuvaa kommentoiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta, sekä voittajan nimi mainitaan arvonnan päätteeksi julkaisussa.

Voittajalla on 15 päivää aikaa vastata ja vahvistaa voitto. Voitto tulee itse noutaa A-Studio parturi-kampaamosta, eikä voittoa voi muuttaa rahaksi, tai lahjakortiksi. Jos voittajaa ei saada määräajassa kiinni, arvomme uuden voittajan.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin virheisiin sekä oikeuden muuttaa näitä kilpailuehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Kilpailun osallistujat hyväksyvät kilpailun järjestäjän tekemät päätökset, jotka koskevat kilpailun ajan, toteutuksen tai muiden seikkojen mahdollisia muutoksia. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hylätä osallistujan kilpailusta, mikäli osallistuja rikkoo kilpailun sääntöjä, huijaa tai yrittää muulla tavalla hankkia itselleen epäreiluja etuja taikka yrittää sabotoida kilpailua.

Voittajan arpoo raati, joka koostuu A-Studio parturi-kampaamon edustajista. Raadin päätöksistä ei voi valittaa.